Persberichten

Drie inbrekers na achtervolging aangehouden op de A6

politie persDe politie heeft zaterdag 10 mei op heterdaad drie verdachten van woninginbraak kunnen aanhouden. Omstreeks 23.40 uur kwam een bewoonster van de Joris Ivenslaan thuis en merkte dat ze haar huis niet in kon omdat de deur op de knip zat. Ze waarschuwde de politie, en zag toen twee of drie mannen achter haar huis staan.

Agenten gingen er direct op af. Zij zagen op de Audrey Hepburnstraat een auto rijden, die na het zien van de politie met flinke snelheid kriskras de wijk uitreed. De achtervolging werd ingezet, waarna agenten de auto op de Rijksweg A6 richting Amsterdam staande konden houden. De drie inzittenden werden aangehouden. Het gaat om drie Amsterdammers, twee van 21 jaar en één van 22 jaar oud. De politie stelt nader onderzoek in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *