Nieuws

Vijf gewonden na ontploffing viskraam Botplein

Bij een ontploffing in een viskraam op het Botplein zijn zaterdagmiddag vijf personen gewond geraakt. Rond één uur brak er door nog onbekende oorzaak brand uit in de kraam. Kort daarop ontplofte een gasfles. Volgens de woordvoerder van de brandweer zijn drie medewerkers van de viskraam zwaar gewond geraakt. Zij zijn met forse brandwonden met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Twee medewerkers van de op het plein gevestigde supermarkt schoten te hulp en zijn daarbij licht gewond geraakt. Zij konden ter plaatse door ambulancepersoneel worden behandeld. De brandweer was met meerdere voertuigen snel ter plaatse, maar kon niet voorkomen dat de kraam tot de grond afbrandde. Ook de bestelbus van de visboer, die naast de kraam geparkeerd stond, brandde bijna volledig uit.

Foto 1,2: Marcel van Hallem

Een gedachte over “Vijf gewonden na ontploffing viskraam Botplein

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *