Nieuws

Man met mes en wapen aangehouden na achtervolging

Woensdagmiddag rond 16 uur hebben surveillerende agenten op de fiets een 31-jarige man uit Geldrop na een achtervolging aangehouden. De agenten fietsten over de Buenos Airesstraat toen er vanuit een groep mannen iemand hard weg rende. De agenten hebben hierop de achtervolging ingezet en de man aangehouden in de Samarindastraat. Tijdens de achtervolging heeft de verdachte spullen weggegooid. Deze spullen zijn later door de hondenbrigade terug gevonden. De man bleek een wapen, een mes en verdovende middelen op zak te hebben. Ook stond de man nog gesignaleerd. De spullen zijn in beslag genomen en er is proces-verbaal opgemaakt. De man is overgedragen aan de recherche.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *