Nieuws

Zeker 4 gewonden bij kettingbotsing A6

Op de A6 ter hoogte van Almere Buiten heeft dinsdagmiddag een kettingbotsing plaatsgevonden, waarbij 10 voertuigen betrokken waren. Op de rijbaan richting Lelystad ging het rond kwart over vier mis. Op het wegvak tussen de Spectrumdreef (afrit 7) en de Buitenring (afrit 8) kwamen door onbekende oorzaak meerdere voertuigen met elkaar in botsing. Beide rijstroken raakten daardoor gestremd. Het verkeer werd over de vluchtstrook geleid, maar door de drukte in de spits ontstond eenĀ flinke file richting Lelystad.

Bij de aanrijding zijn zeker vier mensen gewond geraakt. De ernst van de verwondingen leek echter mee te vallen. De politie heeft uitgebreid onderzoek gedaan naar de oorzaak van de kettingbotsing. Zij werd daarbij geassisteerd door medewerkers van Rijkswaterstaat. Een bergingsbedrijf is ter plaatse gekomen, maar het is niet bekend hoeveel voertuigen moesten worden weggesleept.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *