Persberichten

Twee mannen aangehouden na vechtpartij in Literatuurwijk

PolitielogoTwee mannen zijn donderdag 13 maart aangehouden na een vechtpartij.

Na een melding rond 18.30 uur van een vechtpartij in de Betje Wolffstraat, zagen agenten die ter plaatse gingen, dat er veel mensen op straat stonden. Agenten brachten de situatie in kaart en noteerden de gegevens van de omstanders. Getuigen vertelden dat een man ruzie had met zijn vrouw en met een hark tegen het raam sloeg. Voetballende jongens in de omgeving bemoeiden zich er mee, waarna de man, die onder invloed was, hen en buurtbewoners met de stok bedreigde en achterna rende, waarbij wat trek- en duwwerk ontstond.

Eén van de jongeren, die door de agenten werd aangesproken, wilde niet meewerken en liep weg. De 19-jarige Almeerder werd hierop aangehouden, hij verzette zich bij zijn aanhouding. De agenten riepen versterking op, toen de sfeer grimmiger werd. Later werd de 47-jarige bewoner aangehouden. Beide mannen werden in de loop van de avond weer heengezonden. De politie onderzoekt de zaak verder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *