Persberichten

Meisje(15) beroofd van telefoon in Stripheldenbuurt, getuigen gezocht

politie persVrijdagmiddag 7 maart werd een meisje beroofd van haar telefoon. De politie zoekt getuigen.
Rond 17.10 uur liep een 15-jarig meisje uit Almere via de Donald Ducklaan naar de Mickey Mousestraat. Plotseling werd zij van achter vastgepakt door een onbekende jongen. Een andere jongen kwam voor haar staan en trok de telefoon van het meisje uit haar handen. Daarna renden de twee weg.

Signalementen
De jongen die de telefoon uit de handen van het slachtoffer trok heeft een getinte huidskleur, is rond de 17 jaar oud en rond de 1.85 meter lang met een normaal postuur. Hij droeg een donkerkleurige, korte, glimmende jas met capuchon. De verdachte die het meisje vasthield is ongeveer 1.85 meter lang met een iets steviger/breder postuur dan de andere verdachte. Hij droeg een donkerkleurige jas met capuchon.

Uw tip
Getuigen en/of mensen die meer informatie hebben, wordt verzocht contact op te nemen met de politie in Almere via 0900-8844. Wie liever anoniem reageert, belt met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *