Nieuws

Meisje vast tussen spaken na valpartij met fiets

Woensdagmiddag rond half vijf werden hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval op het fietspad van de Godfried Bomansstraat. Toen de politie en passerende handhavers ter plaatse kwamen hebben zij direct eerste hulp verleend. Een moeder en haar achterop zittende dochter waren ten val gekomen, waarna de dochter klem kwam te zitten met haar been tussen de spaken. Na enkele minuten arriveerde de ambulancedienst die vervolgens de brandweer heeft opgeroepen om het meisje te bevrijden. De brandweer heeft vervolgens met een hydraulische schaar het meisje bevrijd, waarna haar been in een vacu├╝mspalk werd gelegd. De moeder kon, nadat het meisje bevrijd was, ook opstaan aangezien het meisje bovenop de moeder lag. Het meisje is met de vader in de ambulance mee naar het ziekenhuis gegaan en de familie kon met de politie meerijden. De fiets is door handhavers naar de woning van het gezin gebracht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *