Nieuws

Man onwel tijdens gesprek met Rutte bij opening ondernemersplein

Vrijdagmiddag rond 17.15 uur kwam minister-president Mark Rutte aan bij het stadhuis van Almere. De premier was daar op uitnodiging van de gemeente voor de opening van het ondernemersplein.
Vooraf werd er opgeroepen om te demonstranten tegen het beleid van het kabinet. Aan deze oproep gaven weinig mensen gehoor. Slechts een handje vol mensen had zich verzameld bij het stadhuis. Op het moment dat de premier kwam aanlopen gingen de demonstraten het gesprek aan met Rutte. Hij nam vervolgens uitgebreid de tijd om met de mensen in gesprek te gaan. Tot slot stond Rutte nog een bejaarde man te woord die zich beklaagde over de zorg. De man werd behoorlijk emotioneel, waarna hij onwel werd en in elkaar zakte. De man werd direct opgevangen door omstanders en de premier. Al snel kwam de man weer bij en kon weer overeind komen. De premier heeft de man toegezegd om hem te bellen, om het gesprek op een later moment te vervolgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *