Persberichten

Kluis gedumpt in sloot Den Uylpark, drie verdachten aangehouden

PolitielogoDrie mannen in de leeftijd van 23, 31 en 32 jaar zijn donderdag 6 maart 2014 omstreeks 23.35 uur in Amsterdam in de Wibautstraat aangehouden. De mannen hadden die avond even daarvoor in Almere een kluis gedumpt in het water.

Die avond zagen politieagenten dat het drietal op de Waddendreef ter hoogte van het Doctor J.m. den Uylpark een kluis dumpten in het water en daarna wegreden richting Amsterdam. Het voertuig werd even later door agenten gespot in Amsterdam in de Wibautstraat. Daar werden de mannen aangehouden voor heling van de kluis. Tegen één verdachte zal ook proces-verbaal worden opgemaakt ter zake bedreiging, omdat hij tijdens zijn vervoer naar het politiebureau een politieagent bedreigde. Vanmorgen, vrijdagochtend 7 maart, werd de kluis door de brandweer uit het water gehaald. Recherche onderzoekt de herkomst van de kluis en wat de rol van de verdachten is.

2 gedachten over “Kluis gedumpt in sloot Den Uylpark, drie verdachten aangehouden

  • Heb medelijden met deze zielige criminele jongens. Er zijn ongetwijfeld verzachtende omstandigheden aan te voeren, want deze criminelen hebben ongetwijfeld een moeilijke jeugd gehad. Dus met een taakstraf van enkele uren zullen deze criminelen er wel vanaf komen. Maar wat gebeurd er met de schade die is veroorzaakt ? <pet daar de gemeenschap weer voor opdraaien.

    Beantwoorden
    • Heb medelijden met deze zielige criminele mannen. Er zijn ongetwijfeld verzachtende omstandigheden aan te voeren, want deze schoffies hebben ongetwijfeld een moeilijke jeugd gehad. Dus met een taakstraf van enkele uren zullen deze criminelen er wel vanaf komen. Maar wat gebeurd er met de schade die is veroorzaakt ? Moet de gemeenschap daar weer voor opdraaien ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *