Kort nieuws

Kat gered bij brand in woning Schoolwerf

In een woning aan de Schoolwerf heeft woensdagavond korte tijd een felle brand gewoed. De brand ontstond rond 21.45 in de bovenwoning. De toegesnelde brandweer had de brand snel onder controle, maar kon niet voorkomen dat vrijwel de gehele woning beschadigd raakte en daardoor onbewoonbaar is geworden. Ambulancepersoneel is ter plaatse gekomen om de bewoonster op eventuele verwondingen na te kijken. Een kat die ook in de woning aanwezig was is door de brandweer naar buiten gehaald en is lange tijd beademd. De dierenambulance heeft de verdere zorg van het dier op zich genomen. Wat de oorzaak is geweest van de brand is niet bekend.

Foto 1,2 : Bob Friedländer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *