Persberichten

Jongen (13) geslagen en beroofd op Citadel

politielogoZaterdagavond 8 maart werd de telefoon van een jongen gestolen. Hij werd geslagen bij de beroving.

Rond 21.00 uur was een 13-jarige jongen uit Harderwijk aan het skaten met een vriendje op de Citadel toen twee onbekende jongens op hen af kwamen gelopen. De twee wilden weten wat voor telefoon de Harderwijker had en wilden de telefoon hebben. Eén van hen probeerde de telefoon uit de handen van het slachtoffer te trekken, dit lukte in eerste instantie niet. Toen de Harderwijker geslagen werd, trok de verdachte de telefoon uit zijn handen. De twee renden weg richting de Hospitaaldreef.

Uw tip!

De jongen die sloeg heeft een getinte huidskleur, is ongeveer 15/16 jaar oud, rond de 1.75 meter lang met een mager tot slank postuur. Hij droeg donkere kleding. De tweede verdachte heeft een getinte huidskleur, is ongeveer 15/16 jaar oud met een stevig postuur en iets langer dan de andere verdachte. Hij droeg donkere kleding met een capuchon op.

Getuigen en/of mensen die meer informatie hebben, wordt verzocht contact op te nemen met de politie in Almere, via 0900-8844. Wie liever anoniem reageert, belt met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *