Persberichten

Automobilist mishandeld door onbekende mannen, politie zoekt getuigen

politieWoensdagmiddag werd een man meerdere malen door onbekenden geslagen. De politie zoekt getuigen.

Rond 15.00 uur had een 27-jarige man uit Almere boodschappen gedaan en reed in zijn auto richting het Eemplein. Hij zag dat hij achtervolgd werd door een auto. Toen hij zijn auto uitstapte zag hij een onbekende man op hem afrennen die hem duwde. Een andere verdachte kwam ook aanlopen en sloeg de Almeerder. De Almeerder verdedigde zichzelf door terug te slaan. Echter werd hij weer aangevallen en kwam ten val op de grond waarna hij nog meer klappen en schoppen moest incasseren. Getuigen sprongen ertussen waarna de twee in de auto stapten en wegreden. Het slachtoffer werd per ambulance naar een ziekenhuis gebracht waar hij lichte verwondingen bleek te hebben opgelopen. Een onderzoek wordt ingesteld.

        Signalementen

De eerste verdachte heeft een donkere huidskleur, is ongeveer 28 jaar oud en tussen de 1.80 en 1.85 meter lang. Hij heeft een normaal postuur en droeg een lange zwarte jas met capuchon, een lichte spijkerbroek en een donkere muts. De tweede verdachte heeft een licht getinte huidskleur, is rond de 28 jaar oud en tussen de 1.70 en 1.75 meter lang. Hij heeft een vadsig postuur en kort donker haar. Hij droeg een blauwe spijkerbroek en een klein schoudertasje. De twee reden in een blauwe Ford Fiesta.

        Uw tip!

Getuigen en/of mensen die meer informatie hebben over deze mishandeling en nog niet met de politie gesproken hebben, wordt verzocht contact op te nemen met de recherche in Almere via 0900-8844. Wie liever anoniem reageert, belt met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *