Kort nieuws

Auto tegen boom na aanrijding Kruidenwijk

Vrijdagmiddag rond half vier werden de hulpdiensten naar de Koolzaadweg in de Kruidenwijk gestuurd na een melding van een aanrijding. In de scherpe bocht ter hoogte van de kapperszaak raakte een auto, die richting de busbaan reed, een tegemoet komende auto tegen de zij/voorkant. Vervolgens is deze auto vlakbij een voetbalveldje door de bosjes gereden en tegen een boom tot stilstand gekomen.  Na controle van de verpleegkundige bleek er gelukkig niemand gewond te zijn, de betrokkenen waren alleen erg geschrokken. De Verkeersongevallenanalisten van de politie hebben het ongeval vastgelegd waarna een berger de voertuigen heeft meegenomen. De Koolzaadweg was enige tijd afgesloten, het verkeer ondervond hierdoor de nodige hinder. Na een uur was de weg weer vrijgegeven.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *