Kort nieuws

Korte maar wilde achtervolging van beschonken bestuurder

Zaterdagavond heeft de politie korte tijd een automobilist achtervolgd die te diep in het glaasje had gekeken. De achtervolging ging met hoge snelheden over de Stedendreef en Havendreef. Op de kruising Stedendreef met de Rotterdamweg ging het op een haar na mis toen de man met hoge snelheid tussen twee auto`s doorreed. Nadat de man vanaf de Havendreef de Paralleldreef opdraaide hield hij het voor gezien. Agenten rekenden de man snel in en brachten hem over naar het politiebureau. Hier bleek dat de man te diep in het glaasje had gekeken. De linkerkant van de auto was behoorlijk beschadigd. Of de man dit tijdens zijn vluchtpoging heeft veroorzaakt is niet duidelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *