Persberichten

Beroving met vuurwapen in Muzenpark, politie zoekt getuigen

politieOp donderdag 20 februari werden twee jongens onder bedreiging van een vuurwapen beroofd. Er zijn geen verdachten aangehouden. De politie zoekt getuigen.

Omstreeks 14:55 uur waren twee jongens slachtoffer van bedreiging en beroving in het Muzenpark. Zij waren met vrienden in het park toen zij werden benaderd door twee onbekende jongens. Deze eisten onder bedreiging van een wapen dat zij hun spullen af zouden staan. Één van de twee slachtoffers, een 15-jarige jongen uit Almere stond zijn mobiele telefoon af. Het andere slachtoffer, een 14-jarige jongen uit Almere, wist te ontkomen.

Signalement

Een van de daders is een jongen met een getinte huidskleur, ongeveer 16 á 17 jaar oud en 1.80m lang. De andere dader is een jongen met een getinte huidskleur, ongeveer 1.85m lang, kort kroes haar, hij droeg een zwarte jas en een spijkerbroek.

Iets gezien of gehoord?

Bent u getuige geweest van dit incident en/of heeft u informatie die kan leiden tot het vinden van de daders? Neemt u dan contact op met de politie via het telefoonnummer 0900-8844 of bel met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *