Persberichten

Autokraker (17) aangehouden in Muziekwijk

PolitielogoNa de melding van een getuige hielden agenten in de vroege ochtend van zaterdag 15 februari een autokraker aan.

Rond 04.05 uur meldde een getuige aan de politie dat hij zag dat meerdere personen op de Berliozstraat met zaklantaarns in auto’s schenen. Toen agenten ter plaatse kwamen, zagen zij daar drie personen lopen. Bij het zien van de politieauto zette het drietal het op een lopen. Agenten gingen achter hen aan en wisten één van de vermoedelijke autokrakers, een 17-jarige jongen uit Almere, aan te houden. Ondanks een zoektocht in de omgeving werden de andere twee verdachten niet meer aangetroffen.

Auto’s met inbraakschade

Op de Berliozstraat bleek van één auto een ruit te zijn ingeslagen en van een andere auto was het slot geforceerd. De verdachte is naar het politiebureau overgebracht, waar hij voor verder onderzoek is ingesloten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *