Persberichten

Wietplantage gevonden na melding van wateroverlast

Grote wietplantage opgerold in bedrijfspand De Vaart 8Op zondag 12 januari heeft de politie een hennepkwekerij aangetroffen in een woning in Danswijk. Rond 18:25 uur kwam er een melding binnen dat er in een woning aan de Valetaweg sprake was van wateroverlast. Brandweerlieden hadden de deur van de woning al geforceerd om binnen te komen. Nadat zij water en elektriciteit hadden afgesloten troffen zij een hennepkwekerij aan. Agenten betraden vervolgens de woning en troffen verspreid over twee kamers 301 hennepplanten aan. Ook werd er in de woning illegaal stroom afgetapt. De eigenaren van de woning waren niet aanwezig. De kwekerij is leeggeruimd en de politie heeft de zaak in onderzoek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *