Persberichten

Poging straatroof op pizzakoerier in Kruidenwijk, politie zoekt getuigen

politieVrijdagavond 17 januari probeerde een man een pizzakoerier te beroven. Dit lukte niet. De recherche zoekt getuigen.

Rond 19.00 uur reed een 17-jarige pizzakoerier over het fietspad bij de Kruizenmuntstraat in de richting van de Skeelerbaan Noord toen een onbekende man op het fietspad kwam staan en de weg blokkeerde. De man bedreigde de pizzakoerier met een wapen en eiste geld. Het slachtoffer sloeg de man vervolgens waarna hij snel wegreed op zijn scooter en de politie inschakelde. De recherche heeft de zaak in onderzoek.

Signalement

Het gaat om een man met een donkere huidskleur, tussen de 1.80 en 1.85 meter lang met een normaal postuur. Hij droeg een zwarte lange jas tot op de heupen met capuchon, een pet met rode klep, een zwarte broek met witte strepen aan de zijkant en zwarte handschoenen. Hij sprak Nederlands met een buitenlands accent.

Uw tip!

Getuigen en/of mensen die meer informatie hebben, wordt verzocht contact op te nemen met de recherche in Almere via 0900-8844. Wie liever anoniem reageert, belt met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *