Kort nieuws

Melding verlaten scootmobiel in buitengebied blijkt nieuw leven

Dat het werk van de politie niet alleen uit vervelende taken bestaat bleek 14 december jl. in Almere Haven. De meldkamer van de politie kreeg een melding over een verlaten scootmobiel in het buitengebied. De noodhulp van de politie is direct naar de locatie gegaan om te achterhalen waarom de scootmobiel was verlaten. Op het moment dat de agenten een onderzoek opstartten van wie de scootmobiel was troffen ze een vrouw aan die een schaap aan het helpen was te bevallen. De agenten hebben het lammetje, wat de naam Eddy (vernoemd naar Ed Anker, wethouder) draagt, gelijk van dichtbij kunnen bekijken. Toen na enkele minuten alles weer rustig was zijn de agenten met een leuk verhaal op zak weer verder gegaan met hun dienst.

Foto`s: Aangeleverd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *