Kort nieuws

Kleine brand in Buitenhout College

Vrijdagmiddag zijn de hulpdiensten uitgerukt voor een brandmelding op het Buitenhout College aan de Ambonstraat. Er zou een brandje zijn geweest op één van de wc’s. De school laat weten dat de brand door de medewerkers van de school is geblust. Vanwege de rookontwikkeling is de school is direct ontruimd. Door de stankoverlast hebben de leerlingen de rest van de dag vrij gekregen. Een aantal personen zijn nagekeken door het ambulance personeel vanwege ademhalingsproblemen. Twee personen zijn ter controle overgebracht naar het ziekenhuis.

 

Een gedachte over “Kleine brand in Buitenhout College

  • Fijn dat er eindelijk wel een site de goede info geeft

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *