Persberichten

Zeven aanhoudingen na nachtelijke steekpartij

Politie maakt einde aan groot feest in bedrijfspand 11Na een steekincident zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag zeven mannen aangehouden. Rond 4.30 uur kreeg de politie melding van een steekincident in een horecagelegenheid aan de Schrijverstraat. Een 18-jarige man uit Almere werd met meerdere steekwonden door een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De verdachten waren in drie auto’s weggereden. Meerdere politie-eenheden zochten in de omgeving naar hen. De auto’s werden gevonden en alle inzittenden zijn aangehouden. De zeven verdachten zijn tussen de 19 en 32 jaar oud en komen uit Amsterdam en Nieuwegein. De politie onderzoekt hun betrokkenheid bij de zaak.

Alle drie de auto’s zijn in verband met het onderzoek in beslag genomen. In één van de auto’s werd een mes en een vuurwapen aangetroffen. De wapens zijn ook in beslag genomen. De politie is in verband met het onderzoek op zoek naar getuigen en roep mensen die meer informatie over het steekincident om contact op te nemen via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *