Persberichten

Vrouw met geweld van tas beroofd bij Flevoziekenhuis

Politie maakt einde aan groot feest in bedrijfspand 3Op vrijdagavond 13 december is een vrouw met geweld van haar tas beroofd. Dit gebeurde rond 23.25 uur toen een 45-jarige vrouw uit Dronten op de parkeerplaats van het Flevoziekenhuis liep. Daar was een man op een fiets die haar tas uit haar handen probeerde te trekken. De man mishandelde haar, omdat zij de tas niet losliet. De vrouw verdedigde zich en sloeg terug. Uiteindelijk ging de man er toch met de tas van de vrouw vandoor. De vrouw raakte gewond aan haar gezicht en is in het ziekenhuis behandeld aan aan verwondingen.

Signalement
De man heeft een getinte huidskleur en droeg die avond een donkerkleurige kleding met een capuchon. De capuchon had hij op. De straatrover reed op een zwarte damesfiets. De politie heeft de zaak in onderzoek en is op zoek naar getuigen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *