Nieuws

Vrouw gewond na aanrijding met vrachtwagen

Bij een aanrijding tussen een vrachtwagen en fietsster is vrijdagochtend is een 63-jarige vrouw uit Almere gewond geraakt. Dit gebeurde op de parkeerplaats van Albert Heijn op het ‘s-Hertogenboschplein in Stedenwijk. De vrachtwagen van de gemeentelijke stadsreiniging was aan het draaien op de parkeerplaats toen de bestuurder de fietsster over het hoofd zag en deze door de botsing ten val kwam. Omdat er mogelijk sprake was van een beknelling werd ook de brandweer gealarmeerd, maar de Almeerse bleek voor het voertuig op de grond terecht te zijn gekomen. Personeel van het Mobiel Medisch Team uit Amsterdam kwam met de Lifeliner ter plaatse om assistentie te verlenen. Het slachtoffer is later met hoofdletsel naar het ziekenhuis gebracht. De politie heeft later een verklaring opgenomen van de bestuurder van de vrachtwagen. De VerkeersOngevallenAnalyse heeft later uitgebreid onderzoek gedaan naar het ongeval.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *