Nieuws

Vrouw gestoken in opvanghuis Kruidenwijk

Vrijdagavond 27 december vond een steekincident plaats waarbij een vrouw gewond raakte. De politie is op zoek naar getuige(n).

Getuigen belden omstreeks 21.10 uur naar de politie omdat in een huis aan de Kaneelstraat een geweldsincident had plaatsgevonden. Agenten troffen ter plaatse een 21-jarige vrouw uit Almere gewond aan. De vrouw was door een man, vermoedelijk met een mes, gestoken en daarbij gewond geraakt aan haar buik. Zij werd naar het ziekenhuis overgebracht. Getuigen verklaarden dat er mogelijk ruzie in de woning was geweest. Het huis valt onder een begeleid wonen project van de stichting Doenersdreef. Ook werd verklaard dat er na het incident een auto met vermoedelijk drie verdachten was weggereden.

De politie heeft de zaak in onderzoek en vraagt getuigen zich te melden. Heeft u informatie? Belt u dan met de politie op telefoonnummer 0900 – 88 44.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *