Persberichten

TV gesloten bij inbraak Tasmaniëstraat, politie zoekt getuigen

41-KVG-3De politie zoekt drie personen die waren betrokken bij een inbraak in een woning aan de Tasmaniëstraat afgelopen zaterdag 30 november.

Rond 23.20 uur meldde een getuige dat zij drie in het zwart geklede jongens met een tv in een brandgang had zien lopen. Agenten gingen direct ter plaatse en stelden een onderzoek in. Zij spraken de melder en die wees de plek aan waar zij het drietal voor het laatst had gezien. Na onderzoek troffen de agenten in de brandgang van de Tasmaniëstraat een tv aan. Na onderzoek in meerdere achtertuinen zagen de agenten dat in een woning licht brandde en draden loshingen waar mogelijk een tv-toestel had gestaan. Bovendien zagen de agenten dat lades en deurtjes van kasten openstonden. De agenten liepen naar de voorzijde van de woning en spraken daar buurtbewoners. Ondertussen kwam de bewoonster thuis en bleek dat inderdaad in haar woning was ingebroken en dat onder meer een tv was gestolen. De gestolen tv werd aan de bewoonster teruggegeven. Volgens de getuige zou het gaan om twee jongens met een licht getint uiterlijk en een blanke jongen. Heeft u informatie over deze inbraak en nog niet met de politie gesproken? Neem dan kontakt op via het telefoonnummer 0900-8844.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *