Persberichten

Poging straatroof in Filmwijk/Danswijk, vrouw lastig gevallen door groep

politielogoOp zondagavond 15 december werd een vrouw het slachtoffer van een poging tot straatroof. De politie onderzoekt de zaak en roept getuigen op zich te melden.

Rond 17.45 uur liep een 51-jarige vrouw uit Almere door het Laterna Magikapark. Ter hoogte van de Bunuellaan werd zij aangesproken door een jongen. Een groep van vier personen kwam om haar heen staan. Eén jongen van de groep eiste dat zij haar geld afstond. Toen zij doorliep en aangaf dit niet te hebben, werd zij ter hoogte van de Salsastraat door één van de personen vastgegrepen, hierdoor viel zij op de grond. Het slachtoffer slaakte een harde gil en de groep ging ervandoor.

Signalement

De vrouw werd aangesproken door een jongen met een buitenlands accent. Hij had gekruld donker haar. De drie overige personen zijn niet goed gezien.

Getuigenoproep

De politie zoekt getuigen van de straatroof. Heeft u meer informatie over deze zaak, neemt u dan contact op met de politie via 0900-8844. Weet u meer over de daders en blijft u liever anoniem? Belt u dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *