Persberichten

Man in Waterwijk beroofd door viertal op scooters

36-JFG-9Zaterdagochtend 21 december liep een 56-jarige inwoner van Almere over het Mastgatpad. Twee bromfietsen met op elke bromfiets twee personen kwamen op hem afrijden. Vlak voor de Almeerder stopte er een en de ander achter hem. Van de bromfiets achter hem stapte een persoon die de man met een onbekend voorwerp bedreigde. De rugtas van de Almeerder werd afgenomen en de jas- en kledingzakken van de Almeerder werden doorzocht. Hierna reden de bromfietsers weg richting Almere Buiten.

De personen die op de bromfiets zaten die voor de Almeerder stopte waren blank en lichtgetint. De blanke persoon was rond de 19 jaar oud met een normaal postuur. Hij had kort stekeltjes haar en droeg donkere kleding. De andere persoon was ook rond de 19 jaar oud met een normaal postuur. Hij had kort donker haar en droeg donkere kleding. Beiden hadden geen helm op. De twee personen op de andere bromfiets waren eveneens rond de 19 jaar oud en hadden beide een lichtgetint uiterlijk. Zij droegen donkere kleding. De bestuurder had een petje op.

Getuigen of personen die meer weten van deze straatroof worden verzocht contact te leggen via het nummer 0900 8844.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *