Persberichten

Inbrekers ontkomen ondanks waarschuwingschot

politieOp donderdag 19 december heeft er een poging tot inbraak plaatsgevonden in Almere. De politie is nog op zoek naar de daders.

Agenten kregen rond 04:20 uur een melding dat onbekende mannen een raam van een winkel aan het Detroitpad hadden vernield. Ter plaatse reed een scooter net weg. Na een korte achtervolging kwam de scooter ten val, waarop de verdachten er te voet vandoor gingen. Eén van de agenten trof de verdachten iets verderop aan en werd daarbij door de onbekende mannen mishandeld. De verdachten wisten, ondanks een waarschuwingsschot, te ontkomen. Agenten hebben in de omgeving nog naar de verdachten gezocht, maar hen niet meer aangetroffen. Wel zijn inbrekerswerktuigen in beslag genomen.

De politie heeft de zaak in onderzoek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *