Nieuws

HV-Almere jaaroverzicht 2013

Met nog een aantal uren te gaan voordat we in 2014 zitten blikt Hv-Almere terug op het jaar 2013.

Het was een druk jaar met veel ongelukken en een hoop branden. Het steeds grote wordende team (welkom Jos en Jelle!) van Hv-Almere is druk geweest om zo veel mogelijk van deze incidenten voor u te verslaan. Wij willen al deze vrijwilligers dan ook hartelijk bedanken voor hun inzet in 2013 en hopen ook weer op hun inzet in 2014 om u van nieuws te kunnen blijven voorzien. Ook stuurt u steeds meer foto`s in via de mail/twitter, ook hiervoor willen we deze personen graag bedanken.

Het lokale nieuws trok dit jaar weel veel bezoekers. Zo hebben we dit jaar 40% meer bezoekers gehad als in 2012, en zijn zo gestegen naar ruim 20 duizend bezoekers per maand! Er zijn 626 items geplaatst. Onze Facebookpagina groeit nog altijd gestaagd door, ook Twitter hebben we inmiddels al meer dan 3500 volgers!

U keek dit jaar het meeste naar het nieuws; “Groot politieonderzoek naar vermiste Nikki Lawalata in Poort”. De best bezochte pagina is de Wijkenpagina waar het nieuws per wijk kan worden bekeken.

Het team wenst iedereen een gelukkig en gezond 2014 toe, en hoopt u volgend jaar weer te mogen verwelkomen.

Het jaar 2013 in beeld:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *