Kort nieuws

Fietser botst op auto in Buiten

Bij een botsing tussen een auto en een fietser is vrijdagmiddag rond 17:10 uur een persoon gewond geraakt. Dit gebeurde op de kruising van de Middachtenlaan met het Geuzenpad. De bestuurder van de auto wilde de Polderdreef op rijden toen tegelijkertijd een fietser richting de Koppeldreef reed. Beide partijen hebben elkaar bij de kruising vermoedelijk te laat opgemerkt. Vanwege de mogelijk ernst van de situatie werd ook het personeel van de traumahelikopter opgeroepen, maar hun inzet bleek uiteindelijk niet nodig te zijn. Nadat de fietser was gestabiliseerd op een wervelplank is hij naar het ziekenhuis gebracht. De twee inzittenden van de auto kwamen met de schrik vrij. Agenten van de VerkeersOngevallenAnalyse hebben een kort sporenonderzoek gedaan en zij zullen verder onderzoek doen naar de oorzaak van het ongeval.

2 gedachten over “Fietser botst op auto in Buiten

  • Hmmm, volgens mij is het een fietspad waar de fietser op reed en had de automobilist haaientanden. Dus dan zou het taaltechnisch gezien moeten zijn geweest: Auto botst op fietser in Buiten.

    Maar afijn, ik was er niet bij……

    Beantwoorden
    • klopt zag het gebeuren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *