Nieuws

Drie auto’s betrokken bij flinke aanrijding Noorderdreef

Woensdag heeft er iets voor half zes een aanrijding met drie auto’s plaatsgevonden op de Kruising van de Noorderdreef bij de afrit van de A6 en de Oude Waterlandseweg. Bij het ongeval is een auto die van de A6 kwam, op de kruising een botsing gekomen met twee andere auto’s. Er kwam een ambulance ter plaatse om eventuele gewonden te verzorgen. Er hoefde niemand mee naar het ziekenhuis. De schade aan de auto’s en behoorlijk groot. De politie heeft enige tijd onderzoek gedaan naar de oorzaak en omstandigheden van het ongeval. Het verkeer ondervond hier enige hinder van. Twee bergers zijn ter plaatse gekomen om de drie de auto’s af te slepen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *