Kort nieuws

Botsing tussen auto en streekbus van Eesterenplein

Vrijdagochtend omstreeks 9:45 uur heeft er op de busbaan in de Bouwmeesterbuurt een aanrijding tussen een streekbus en een auto plaatsgevonden. Bij de busbaanovergang ter hoogte van het C. van Eesterenplein met de kruising E.F. van den Banweg kwamen de twee voertuigen door een nog onbekende oorzaak met elkaar in botsing. De bestuurster van de personenauto is door toegesneld ambulancepersoneel nagekeken op eventuele verwondingen, maar zij hoefde niet mee naar ziekenhuis voor verdere behandeling. De inzet van de eveneens opgeroepen traumahelikopter en brandweer bleek niet nodig te zijn. Beide voertuigen konden na het incident hun weg vervolgen. Van de auto raakte de linker achterkant beschadigd, de bus kwam er met beschadigde bumper beter vanaf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *