Persberichten

Aanhouding na geweld en belediging politieagenten in Centrum

politielogoTwee agenten zagen in de nacht van 21 op 22 december tegen 05.00 uur op de Schrijverstraat hoe een man een vrouw een klap in het gezicht gaf. De twee spraken de man hier op aan waarna een discussie ontstond met nog een aantal personen uit het gezelschap. Uiteindelijk werden de agenten beledigd en werd één van de agenten tegen de grond geduwd. Met behulp van toegesnelde collega’s werden twee personen aangehouden voor belediging en geweld tegen de agenten. Het gaat om inwoners van Almere van 20 en 22 jaar oud. De man die de vrouw een klap gaf, een 27-jarige Almeerder, werd ook aangehouden. Een nader onderzoek is ingesteld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *