Persberichten

Vrouw geweldadig beroofd van tas en gsm bij bushalte Molenbuurt Noord

PolitielogoEen vrouw werd op maandagavond 18 november tegen de grond gewerkt en beroofd van haar tas en gsm.

Rond 19.10 uur liep een 23-jarige vrouw uit Almere vanaf de Bakkenzuigerstraat het fietspad van het Pirellipad op in de richting van de busbaan aan het Matieu Cordangpad. Toen zij bij de busbaan aan kwam, zag ze daar twee jongemannen staan. De vrouw liep langs de mannen in de richting van de Stellingmolenstraat. Toen de Almeerse hen net was gepasseerd, kreeg zij een harde duw, waardoor ze ten val kwam. Tegelijkertijd voelde zij dat haar tas van haar schouder werd gerukt.

Steekwapen

Terwijl de Almeerse op de grond lag, bedreigde één van de jongemannen haar met een steekwapen en beroofd haar ook nog van haar gsm. Vervolgens gingen de twee straatrovers er met de gsm en tas vandoor. Het slachtoffer liep terug naar de Bakkenzuigerstraat, waar de politie werd gebeld. Agenten zochten in de omgeving naar de straatrovers, maar troffen hen niet meer aan.

Signalementen

Verdachte met steekwapen: Negroïde jongeman van 20-25 jaar, 1.80-1.85 meter en hij droeg een donker bomberjack met capuchon;

De tweede verdachte is een blanke jongeman, 1.75-1.80 meter en hij droeg donkere kleding en had eveneens een donkere capuchon op.

Getuigenoproep

Aan getuigen van de gewelddadige straatroof en aan mensen die menen de verdachte te herkennen, wordt verzocht contact op te nemen met de politie in Almere op telefoonnummer 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *