Nieuws

Traumahelikopter ingezet bij ernstig ongeval in Almere Buiten

Dinsdagmiddag rond kwart over drie zijn een scooterrijder en een fietser met elkaar in botsing gekomen op het fietspad bij de Romeweg en Moskoustraat. De aanrijding was dermate ernstig dat ook de traumahelikopter werd opgeroepen om naar Almere Buiten te gaan. Deze is op een nabij gelegen grasveld geland.

De zwaargewonde scooterrijder is met onder andere een hoofdwond per ambulance naar een ziekenhuis in Amsterdam vervoerd. De arts van het Mobiel Medisch Team is meegereden met de ambulance. De jongen op de fiets is met lichte verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd. De politie heeft ter plaatse uitgebreid sporenonderzoek verricht om de oorzaak en het verloop van het ongeval in kaart te brengen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *