Nieuws

Gewapende overvallers plegen ramkraak op supermarkt Seizoenenbuurt

Dinsdagavond om 21:10 uur heeft er een ramkraak plaatsgevonden in de Meistraat in Seizoenenbuurt. Hierbij is een gebruik gemaakt van een gestolen auto, welke volledig naar binnen is gereden. De daders hadden het vermoedelijk op de pinautomaat gemunt. Na de ramkraak zijn twee daders op een zwarte scooter gevlucht in de richting van winkelcentrum Doemere.

Kort na de ramkraak heeft de politie een Burgernet bericht verspreid, waarin werd gevraagd om naar de twee daders uit te kijken.

Tijdens de ramkraak waren nog meerdere medewerkers in het pand aanwezig. Rond 21.10 uur bevond een personeelslid van een supermarkt aan de Meistraat zich in het magazijn van de winkel. Toen hij een keihard geluid in de winkel hoorde, ging hij poolshoogte nemen. Daar kwam een gewapende man op hem af, die hem met het wapen bedreigde en hem vervolgens sloeg. De overvaller dwong hem mee te lopen naar de kassa’s, waar hij een geringe hoeveelheid geld buit wist te maken. Niemand raakte gewond. De schade aan het pand is aanzienlijk.

Signalement:
Jongeman van 19-25 jaar, ongeveer 1.90 meter lang en een normaal postuur. Hij sprak met een Marokkaans accent. Hij droeg een halflange bruine winterjas en had een zwarte bivakmuts op.

Getuigenoproep:
Aan getuigen van de overval en van de vlucht van de overvallers per scooter wordt verzocht contact op te nemen met de politie in Almere op telefoonnummer 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

Een gedachte over “Gewapende overvallers plegen ramkraak op supermarkt Seizoenenbuurt

  • Belachelijk….. maar niemand gewond? Er is toch iemand geslagen :/

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *