Persberichten

Meisje(17) beroofd door vier jongens in Staatsliedenwijk

41-KVG-3Een 17-jarig meisje is zaterdagmiddag 23 november ter hoogte van het Mandelapark in Almere door vier jongens mishandeld en uiteindelijk beroofd van haar mobiele telefoon.

Het meisje uit Almere zat rond 16.00 uur in de bus en was onderweg naar Almere-Stad toen zij werd aangesproken door vier jongens. Onder dwang moest zij de bus verlaten. Bij de bushalte werd zij zonder enige aanleiding geslagen en beroofd van haar mobiele telefoon. De vier verdachten gingen er vervolgens vandoor. Agenten startten een onderzoek naar de straatrovers en meerdere getuigen werden gehoord. De politie is de verdachten op het spoor en zet het onderzoek voort.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *