Persberichten

Man gewelddadig beroofd van tas en telefoon

Politie zoekt verdachte met mogelijk vuurwapen (9)In de nacht van vrijdag op zaterdag november werd een man beroofd van zijn tas en telefoon. Rond 01.00 uur liep een 22-jarige man uit Almere op de Septemberstraat. Bij de brug richting de Donderdagstraat zag hij ineens een aantal personen. Eén van die personen kwam hem achterna gerend en sloeg de Almeerder. Vervolgens kwamen de andere personen ook aangerend die de Almeerder ook sloegen. Zijn tas werd van zijn schouder gerukt waarbij het slachtoffer ten val kwam. Toen zijn belagers ook de telefoon hadden, renden ze over het Seizoenpad in de richting van de Junistraat.

Signalementen
Van twee mannen is er een signalement bekend. De man die als eerste kwam aangerend heeft een licht getinte huidskleur, is rond de 20 jaar oud, rond de 1.70 meter lang en heeft een normaal postuur. Hij heeft zwartkleurig, kort haar en droeg een donkerkleurige jas. Een tweede verdacht heeft ook een lichtgetinte huidskleur, is rond de 1.75 meter lang met zwart, kort haar en droeg een zwartkleurige jas.

Mensen die meer informatie hebben, wordt verzocht contact op te nemen met de recherche in Almere via 0900-8844. Wie liever anoniem reageert, belt met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *