Persberichten

Jongen van telefoon beroofd

Vrijdagavond 22 november werd een jongen van zijn telefoon beroofd, de politie zoekt getuigen. Rond 18.00 uur fietste een 15-jarige jongen uit Almere over het Karoenpad. Plotseling sprong een onbekende man het fietspad op en sloeg de Almeerder. Hierdoor kwam het slachtoffer ten val waarbij zijn telefoon op de grond viel. De verdachte bedreigde het slachtoffer die weg kon fietsen naar huis waar hij de politie inschakelde.

De dader is een man met een lichtgetinte huidskleur, rond de 1.75 meter lang met een klein, vadsig postuur. Hij droeg een bruine jas met daaronder een blauw vest met capuchon die hij over zijn hoofd had getrokken. Mensen die iets gezien hebben of weten worden verzocht contact op te nemen met de recherche in Almere via 0900-8844. Wie liever anoniem reageert, belt met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *