Kort nieuws

Heg in brand in Bouwmeesterbuurt

De hulpdiensten werden in de nacht van vrijdag 1 op zaterdag 2 november omstreeks 1 uur gealarmeerd voor een schuurbrand achter de E.F. van den Banweg. Bij aankomst bleek er een hevige brand te woeden in één van de tuinen, waarbij de vonken over het dak naar de voorzijde van de E.F. van den Banweg sloegen. Een buurtbewoner vond dit zelfs zo bedreigend voor zijn auto dat hij deze heeft verplaatst naar een plek buiten de vonkenregen.

 

De brandweer heeft het vuur geblust en tijdens de bluswerkzaamheden bleek dat de brand was beperkt tot de heg van een tuin aan de S. van Ravesteynstraat. Door het snelle optreden van de brandweer werden de omliggende schuurtjes gered.

Foto’s en tekst: Jos van der Lelie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *