Nieuws

Flinke brand in berging appartementencomplex Danswijk

Zondagmiddag heeft er een flinke brand gewoed in de Danswijk. De brand brak iets na half vier uit in een berging van een appartementencomplex aan de Salsastraat. Aangezien er sprake was van een flinke rookontwikkeling en gevaar voor de bewoners, werden er veel hulpdiensten naar de brand gestuurd. De brandweer heeft na verloop van tijd ook opgeschaald naar ‘middelbrand’. Ook een ambulance kwam ter plaatse, maar na een ronde langs alle bewoners bleek dat niemand gewond was geraakt. Nadat de brand was geblust heeft de brandweer het pand geventileerd. Het is onbekend wat er precies in de brand stond en wat de oorzaak ervan is. Alle bewoners konden na een uur weer terug naar hun woning. De politie is nog de hele middag ter plaatse geweest bij de woningen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *