Nieuws

Drie jongens aangehouden voor woninginbraak

Zaterdag 23 november kreeg de politie een melding van een inbraak op heterdaad. Na een zoektocht wist de politie drie verdachten aan te houden.
Rond 20.30 uur kwam de politie ter plaatse op de Bizetstraat. Na een signalement van de verdachten zijn agenten een zoekactie begonnen. Ook is er een actie van Burgernet gestart. Agenten hebben drie jongens uit Almere aangehouden, twee 16-jarige jongens en een 15-jarige jongen. De verdachten wilden niet meewerken, daarom is er door de agenten gepast geweld gebruikt. Bij twee woningen is braakschade ontdekt. De politie doet onderzoek naar de zaak.

9 gedachten over “Drie jongens aangehouden voor woninginbraak

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *