Persberichten

Agressieve man aangehouden bij verlichtingscontrole Spoorbaanpad

PolitielogoDe politie heeft dinsdagavond 26 november een man aangehouden in Almere, omdat hij twee agenten had bedreigd en beledigd.

Tijdens een verlichtingscontrole op het Spoorbaanpad hielden twee agenten omstreeks 19.50 uur een 22-jarige man uit Almere staande voor het fietsen zonder verlichting. Deze man ontving voor deze overtreding een bekeuring, maar was hier niet van gediend. Na enkele beledigingen en bedreigingen richting de agenten kwam het tot een aanhouding. De man verzette zich hiertegen door te schreeuwen, wat zorgde voor veel omstanders. Zowel de man als zijn fiets zijn overgebracht naar het politiebureau. De agenten hebben aangifte gedaan en de politie onderzoekt de zaak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *