Persberichten

Verdacht persoon maakt foto’s van woningen en heeft vuurwapen

politie persDe politie in Almere heeft op woensdag 9 oktober een man aangehouden die in het bezit was van een vuurwapen.

Rond 18:45 uur kregen agenten een melding dat een verdacht persoon op de Paso Doblesingel foto’s zou maken van woningen. Ter plaatse liet een getuige een foto zien van de verdachte. Na een korte zoektocht troffen agenten in de omgeving een 19-jarige man uit Almere aan die voldeed aan het signalement. De man gedroeg zich verdacht, waarna de agenten besloten hem te fouilleren. In de tas van de man vonden agenten een vuurwapen met munitie. De man is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. De politie heeft het wapen en de munitie in beslag genomen en heeft de zaak in onderzoek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *