Persberichten

Scooterdief(16) na achtervolging aangehouden

politie motorenEen 16-jarige jongen uit Almere is aangehouden nadat een snorscooter was gestolen op dinsdag 22 oktober.

Even voor 15.15 uur belde een getuige dat vanaf Binnenhof een witte snorscooter zou worden gestolen. De scooter, met daarop twee personen, reed weg richting Middenhof. Een motoragent spotte na enige tijd, een witte scooter met twee personen die voldeden aan het signalement. Bij het zien van de motoragent probeerde de twee op de scooter te ontsnappen. Bij een steeg ter hoogte van Parkwerf, sprong de passagier er af en trachtte zich te verstoppen in de bosjes. Hij werd aangehouden. De scooter werd in een tuin achter een woning bij Parkwerf aangetroffen en is in beslag genomen. De eigenaar heeft zich later gemeld, aangifte gedaan en heeft de scooter terug gekregen. De 16-jarige verdachte uit Almere is ingesloten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *