Nieuws

Politie zoekt man met mogelijk vuurwapen

Donderdagmiddag is de politie met man en macht bezig geweest met een zoektocht naar een man die een andere man met een vuurwapen zou hebben bedreigd. Dit gebeurde rond 15.15 uur in de El Grecostraat in Tussen de Vaarten. Volgens de politie ontstond er ruzie tussen de twee na het parkeren van een auto in de straat. Direct na de ruzie heeft heeft de man die werd bedreigd de politie gebeld. De verdachte bleek in een woning in te zijn gevlucht. Bij de zoektocht die volgde naar de verdachte werd ook een politiehelikopter ingezet.
Een deel van de straat en een schoolplein werden afgezet en ook de naastgelegen basisschool werd enige tijd gesloten
Na het incident zijn uiteindelijk twee mensen aangehouden, maar zij bleken uiteindelijk niets met de zaak te maken te hebben. De politie weet inmiddels wie de gezochte man is. Zijn huidige verblijfplaats is echter nog niet bekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *