Kort nieuws

Ongeval met letsel op de Stedendreef

Rond half twee werden de hulpdiensten opgeroepen voor een ongeval tussen twee auto’s. Het ongeval heeft plaatsgevonden op de Stedendreef ter hoogte van de afslag Middelburgweg. Een personenauto heeft de andere personenauto in de zijkant geraakt bij het voorwiel. De ambulance die ter plaatse kwam heeft één persoon vervoert naar het Flevoziekenhuis. Tijdens het afhandelen van het ongeval is de Stedendreef  richting Almere-Centrum na de afslag met de Middelburgweg afgesloten geweest. Het ongeval is vermoedelijk veroorzaakt door een voorrangsfout.

2 gedachten over “Ongeval met letsel op de Stedendreef

  • ter plaatsen kwam heeft één persoon vervoert –> ter plaatse kwam heeft één persoon vervoerd

    Beantwoorden
    • Priscilla0212

      Nee hoor ik ben zelf naar het ziekenhuis gegaan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *