Persberichten

Man beroofd van rugzak nabij station Parkwijk

PolitielogoIn de nacht van zondag 20 op maandag 21 oktober werd een man bestolen van zijn backpack. Het straatroofteam zoekt getuigen.

Rond 01.00 uur liep een 29-jarige man uit Almere vanaf station Parkwijk richting de Mesdagstraat. Op het Spoorbaanpad ter hoogte van de Elzenstraat/Populierenstraat werd hij plotseling aangevallen door drie jongens. De Almeerder werd geslagen en geschopt waarna hij beroofd werd van zijn backpack. De verdachten gingen er rennend vandoor waarna ze vermoedelijk in een auto zijn gestapt.

Getuigen en/of mensen die meer informatie hebben over deze straatroof, wordt verzocht contact op te nemen met het straatroofteam via 0900-8844. Anoniem reageren kan via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *