Persberichten

Jongen(13) beroofd van koptelefoon in Verzetswijk, politie zoekt getuigen

politie persOp dinsdag 29 oktober heeft er een straatroof plaatsgevonden op de Vredelaan in Almere. De politie onderzoekt de zaak en is op zoek naar getuigen

Agenten kregen rond 19:00 uur een melding van een gepleegde straatroof eerder die avond. Het 13-jarige slachtoffer uit Almere verklaarde te zijn beroofd van zijn hoofdtelefoon. Het slachtoffer is nog achter de verdachte aangegaan, maar verloor de verdachte uiteindelijk uit het oog in de omgeving van de Helena Kuipers-Rietbergstraat.

Getuigenoproep

De 13-jarige jongen heeft aangifte gedaan. Bij de politie is een beknopt signalement van de verdachte bekend. Het gaat om een blanke jongeman van 16/17 jaar oud met kort blond stekelhaar, hij droeg een zwarte jas met bontkraag en hij reed op een zwarte omafiets. Mensen die iets van de beroving hebben gezien, worden verzocht om contact op te nemen met 0900-8844. Anoniem melden kan ook via 0800-7000.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *