Persberichten

Jongen en meisje beroofd en mishandeld door groep jongens

PolitielogoEen groepje jongens heeft donderdag rond 20.00 uur een 17-jarige jongen en een 13-jarig meisje berooft.

Na melding van een straatroof op het Tsjaikowskypad in Almere troffen agenten te midden van een groep omstanders twee slachtoffers aan. Een jongen en een meisje vertelden te zijn overvallen door een aantal jongens. Zij waren hierbij getrapt, geslagen en bedreigd met een vuurwapen. De 17-jarige jongen uit Amsterdam klaagde over pijn op zijn borst en is ter controle naar het ziekenhuis gebracht. Hij was in zijn buik en borst getrapt. Het 13-jarige meisje uit Almere had pijn aan haar enkel. De politie heeft in de omgeving gezocht, maar de daders niet aangetroffen. De recherche heeft de zaak in onderzoek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *